Založ si blog

V ČR menšinová vláda?!

Ešte včera sa aj naša pravica nadchýnala vítazstvom vo volbách v ČR. Ako to bude dobré a stabilné. Wau. Ja som v nedelu pri jednej debate vyslovil názor, že vôbec nezávidím ODS- Nečasovi, že ide do Vlády s TOP 09 a Vecami verejnými. Obe strany sú neznáme a nevyspytateľné. Varoval som pred prílišným optimizmom. TOP 09 teda Kalousek a ten kníže sú starý vlci v nových ovčích kožuchoch a Veci verejné je strana o ktorej nikto nič nevie! Nikto nevie nič o lídroch, financovaní ani o ich reálnom smerovaní. Je to veľmi nevyspytateľná strana s slušne povedané veľmi originálnymi názormi na politiku. Okrem Johna, ktorý je skôr známy ako publicista a nie politik je všetko ostatné zastreté tajomstvom. Majú tvár na reklamu a ostatné bude vec biznismenov. Už len tie zmluvy o pokutách za „politickú nedisciplinovanosť“ sú slušne povedané veľmi neštandartné. Také Masarykovské!  Nemá každý politik hlasovať podľa svojho vedomia a svedomia?? Spojenie ministerstva obrany a ministerstva vnútra je akumulácia moci jednému ministrovi. Presun 10 mld. z rozpočtu armády do školstva? to armádu položí. Zároveň chcú odkupiť tie gripeny. A daľšie perličky.

Podľa mna bude v Čechách  menšinová vláda ODS a TOP 09 s podporov Veci verejných , t.j  vlada vydierateľná najmenšou politickou stranou v parlamente. Veci verejné si nebudu chcieť „špiniť ruky“ a do vlády nepôjdu. Budú ju  iba podporovať, ked im to bude vyhovovať a budú naháňať populistické body. Tak ak dnes majú naše opozičné strany optimizmus,že budú mať český scenár, zajtra tu bude zase  na koni Fico. Želám čechom veľa štastia.

 Mám svoje jedno pravidlo: Nikdy neverím ĺudom, ktorí ma presviedčajú, že všetko čo robia robia iba pre moje dobro. A to VV sú!!!  

 

Upozornenie: Tento článok je iba moja prognóza.

Gorila I a Gorila II: paralela odhalení

27.05.2013

Pred časom som si povedal, že už nebudem písať blogy. Odišiel som do osobnej vnútornej emigrácie. Nevydržal som tam. Spolitizovanie situácie okolo tunelovania tajných služieb ma prinútilo vyjadriť sa. Viem, vyjadril sa už premiér, minister obrany, exminister obrany, ďalší exminister obrany i samotní riaditelia či zástupcovia služieb, tak načo ešte ja. K samotnej [...]

pozri kto to hovorí?

08.12.2010

Pod heslem ‚vítěz bere vše‘ spoléhá ODS, že se rychle ujme moci a spolu se svými agenty přisluhovači zajistí těmto osobám beztrestnost. Toto já a sociální demokracie, jejíž jsem předsedou, nedopustí. Cítím povinnost oznámit, že demokracie v této zemi utrpěla tvrdý zásah srovnatelný snad jen s únorem 1948, snad jen s rozdílem, že hrozí modrá totalita.“ „Já [...]

Je 998 tisíc ľudí veľa alebo málo?

20.09.2010

Včera som sa celkom dobre bavil na vyjadreniach našich pseudopolitikov a diskutéroch na rôznych fórach ohľadom hodnoteniach výsledkov referenda. Je to diskusia, ktorá je asi zbytočná, lebo je podobná k diskusií či je pohár poloplný alebo poloprázdny. Bože !!! Aký veľký je rozdiel medzi matematikou a politikou. Prečo? V parlamentných voľbách bolo voliť [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Jakub Stuart

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51412x
Priemerná čítanosť článkov: 3024x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy