Založ si blog

Na súde vyhral terorizmus !

          To čo predviedol v otázke Kosova „nezávislí“  Medzinárodný súdny dvor v Haagu je fraška a obrovský precedens. Nechcem sa vyjadrovať k politickej objednávke ako má súd rozhodnúť, ani či za tým stojí USA, Veľká Ritánia, TC,  slobodomurári, sionizmus,Izrael alebo daľšie superutajované organizácie. Chcem len povedať, že sudcovia otvorili pandoninu skrinku a otvorene podporili terorizmus.  

          Ako? Už minulosti sa predsa stalo ,že irsky Sinn fein najskôr bojoval a potom bol vo vláde, Jasira Arafata ako zakladateľa FATAHu a jeho OOP najskôr všetci odsudzovali za terorizmus a FATAH a HAMAS dnes vládnu v Palestíne. Našli  sa dokonca takí čo ho navrhovali na Nobelovú cenu mieru. Mám pokračovať?  Dobre. Tak podme dalej. TALIBAN-organizácia, ktorá bola vo vojne proti sovietskym okupačným jednotkám v Afganistane, reálne podporovaná CIA a inými spravodajskými zložkami  sa im odvdačila tým, že vládla v rokoch 1996- 2001 v Afganistane tak, že narobila väčšie skody ako Babrak Karmal aj so všetkými poradcami. Dnes tam proti nim bojujú a zomierajú stovky vojakov NATO.

          Ale podme ku Kosovu. Problém Kosova nie je problémom posledných pár rokov. Tento problém je historický daný a desaťročia neriešený. Výsledok celého procesu však je, že uspel terorizmus. Najskôr sa s kosovskými Albancami nikto nebavil a nikoho nezaujmal. Asi ako problém Rusov v južnom Osetsku či Kurdov s severnom Iraku a juhovýchodnom Turecku.  Ale prišlo UCK a sním terorizmus finančne podporovaný kosovsko-albánskou drogovou  mafiou. 

         Dnes nezaujma vrcholných politikov sveta, že si podávajú ruky so premierom Kosova Hashim Tacim, bývalým veliteľom organizácie Kosovská oslobodenecká armáda (UÇK) považovanej za teroristickú organizáciu?  On je  aj  predsedom Demokratickej strany Kosova. Ako sarkasticky to znie: Bývalý terorista je dnes predsedom demokratickej  strany.  

         Takže sme vyhlásili boj proti celosvetovému terorizmu a zároveň takýmito súdnymi rozhodnutiami podporujeme organizácie, ktoré bombovými útokmi, genocídou inej národnosti  a vraždami chcú dosiahnuť vyjednávanie o podmienkach samostatnosti. Takže: Hor sa  do boja Kurdi, Katalánci, Tamilský ilám, ale aj Flámi alebo Kabušovia v Poľsku. Tusk ako Kabušan aspoň nieje  teroristom. Mám z toho všetkého divný pocit.

Gorila I a Gorila II: paralela odhalení

27.05.2013

Pred časom som si povedal, že už nebudem písať blogy. Odišiel som do osobnej vnútornej emigrácie. Nevydržal som tam. Spolitizovanie situácie okolo tunelovania tajných služieb ma prinútilo vyjadriť sa. Viem, vyjadril sa už premiér, minister obrany, exminister obrany, ďalší exminister obrany i samotní riaditelia či zástupcovia služieb, tak načo ešte ja. K samotnej [...]

pozri kto to hovorí?

08.12.2010

Pod heslem ‚vítěz bere vše‘ spoléhá ODS, že se rychle ujme moci a spolu se svými agenty přisluhovači zajistí těmto osobám beztrestnost. Toto já a sociální demokracie, jejíž jsem předsedou, nedopustí. Cítím povinnost oznámit, že demokracie v této zemi utrpěla tvrdý zásah srovnatelný snad jen s únorem 1948, snad jen s rozdílem, že hrozí modrá totalita.“ „Já [...]

Je 998 tisíc ľudí veľa alebo málo?

20.09.2010

Včera som sa celkom dobre bavil na vyjadreniach našich pseudopolitikov a diskutéroch na rôznych fórach ohľadom hodnoteniach výsledkov referenda. Je to diskusia, ktorá je asi zbytočná, lebo je podobná k diskusií či je pohár poloplný alebo poloprázdny. Bože !!! Aký veľký je rozdiel medzi matematikou a politikou. Prečo? V parlamentných voľbách bolo voliť [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Jakub Stuart

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51507x
Priemerná čítanosť článkov: 3030x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy